Безплатна Интернет-страница за всяко регистрирано ЕООД или ООД

 

Интернет вече е неделима част от живота ни. Използваме го за да четем новини, забавни статии, полезна информация, да изпращаме писма, да играем игри. Но освен за удоволствие Интернет се използва и за бизнес - Интернет-търговия (включително dropshipping), контактуване с партньори, включително от чужбина чрез имейл, Skype и т.н. реклама чрез Facebook, реклама в Google и на всевъзможни други места. 

 

Дали можете да стартирате фирма, без да имате присъствие в Интернет? Да, за много видове бизнес това е възможно, но представете си колко повече възможности имате да популяризирате бизнеса си, когато адресът Ви е отбелязан в Google Maps и имате сайт, който може да бъде намерен от Вашите клиенти. Наличието на Facebook-профил на Вашата фирма е полезен, но не е достатъчен - трябва Ви сайт, който да е представителен и да убеди посетителите, че фирмата Ви е професионална и сериозна. 

 

Сигурно вече искате собствена интернет-страница?

 

Имаме удоволствието да Ви представим уникална оферта:

 

регистрирайте ЕООД или ООД и получете

безплатна изработка на сайт от Motacilla

 

 

Да, всеки път, когато регистрирате ново ЕООД или ООД получавате ваучер за изготвяне на нов, модерен, динамичен сайт. И не само! Освен безплатната страница получавате и:

  • безплатен .com домейн
  • 5 безплатни фирмени e-mail-а
  • безплатна поддръжка до 2 часа на месец

 

Всичко това е включено в изключително ниската ни цена за регистрация на фирма - само 197 лв.

 

Притеснявате се да започнете сами бизнес? Имате въпроси? Ние, от "Голдън вижън" ООД ще Ви консултираме също безплатно!

Обадете се на тел. 0882922856 или заповядайте в нашите офиси в София и Велико Търново.

 

Стартирайте нов бизнес! Работете това, което харесвате! Станете известни в областта си. Десетки вече го направиха. Можете и Вие!

 

Период на промоцията - от 05.Декември.2017 до 07.Януари.2018 г.