Само с фирми от гр.София ли работите?

Не, имаме представители и в други населени места, но дори и да нямаме във Вашето, ще направим всичко възможно, за да получите професионална помощ и обслужване. Може да се запознаете с градовете, в които предлагаме нашите услуги тук >

 

 

Мога ли да получа консултация по телефона или онлайн?

Ние ценим времето Ви и затова сме готови да използваме всички съвременни средства за комуникация, за да Ви осигурим услугите, от които имате нужда.

 

Защо ми е нужна реклама?

Рекламата е необходима, за да може Вашите потенциални клиенти да разберат какво предлагате. Ако хората не знаят за Вашето съществуване, няма да знаят и че имат нужда точно от Вас! Ако рекламата не беше необходима, то най-големите компании в света, като Coca Cola, щяха да си спестят милиарди долари годишно. А те знаят как да правят бизнес!

 

 

 От кой момент трябва да започна да рекламирам?

Точният момент за започване на рекламна кампания е изключително важен за нейния успех. Трябва да се вземат предвид множество фактори – характер на бизнеса, вида реклама, на който ще се набляга, срока на подготовка. За това Ви предлагаме да се свържете с нашите консултанти, за да извлечете максимална полза от парите, които влагате в реклама.

 

 

Можете ли да ми препоръчате подходяща реклама?

Разбира се. Нашите специалисти са висококвалифицирани и могат да определят най-подходящата стратегия за Вашия бизнес.

 

 

Можете ли да ми помогнете в изготвянето на текста и изображението на рекламата?

За нас работят талантливи маркетолози, психолози и дизайнери, които могат да Ви предложат отлични варианти за рекламиране на бизнеса Ви.