Защо ми е необходим уебсайт?

Все повече хора използват интернет като нормална част от своето ежедневие. Интернет постепенно измества всички останали източници на информация и за да бъдете в крак с времето, Вашата фирма задължително трябва да присъства и във виртуалното пространство. Допълнителна информация по темата може да получите тук:www.goldenvision.bg/zashto

 

 

Можете ли да ме посъветвате какво е необходимо да включва моят уебсайт?

Разполагаме с млад и амбициозен екип от уебдизайнери и програмисти, които заедно с нашите маркетолози ще Ви насочат как да покажете най-добре своите предимства, при представянето си в интернет. Нещо повече – ще осигурят популяризирането на Вашия сайт, така че възможно най-много от потенциалните Ви клиенти да го открият.

 

 

Какво е хостинг?

Хостинг е мястото, където Вашата интернет страница е публикувана. От добрия хостинг зависи това сайтът Ви да се отваря бързо както от България, така и от чужбина.

 

 

Какво е домейн?

Домейн е името, което клиентите и партньорите Ви ще изписват, когато желаят да отворят Вашата интернет страница. Например, домейнът на страницата, която разглеждате еwww.smallbusiness.bg . Лесният за запомняне и атрактивен домейн е неразделна част от добрата реклама.